T-DS : verlichting voor je volledige woning en bedrijf

Verlichting uitwerken met verlichtingplan regio AntwerpenWe zijn geneigd om veel aandacht én geld te besteden aan interieur, kleuren van muren, een mooie keuken,… Verlichting komt vaak op de laatste plaats.

Wist je dat je met een doordacht lichtplan, het beste resultaat kan boeken qua werk- en leefcomfort of gewoon gezelligheid.

Als T-DS in Schoten opdrachten in verlichting uitvoert, bespreken we met jou eerst het lichtplan.

Een lichtplan is het resultaat van een lichtstudie

Ze wordt op maat gemaakt en houdt rekening met:

  • De wensen van de gebruiker
  • De structuur van de woning of kantoor
  • De benodigde lichtsterkte op je werkplek
  • De functie van elk lichtpunt
  • Design en budget
  • Energiebesparende factoren (bijvoorbeeld led)

Als T-DS de lichtinstallatie mag leveren en installeren is deze studie gratis. Het wordt samen met jou opgesteld en besproken, conform jouw persoonlijk budget. Deze procedure is ook de beste garantie om het mooiste resultaat te behalen.

T-DS adviseert

Heb je je al eens aan een poging gewaagd om je verlichting onder handen te nemen? Niet evident. Je kan kiezen tussen duizend en één uitvoeringen, van trendy, over hedendaags, klassiek, retro, extravert tot onopvallend indirect.

Naast de uitvoering, heb je ook de technische aspecten: verbruik, tl-, halogeen-, spaar-, ledlamp maar ook lichtbereik, kleur van lamp, enzovoort. T-DS kan je hierin helpen en adviseren. Na een gesprek over je wensen, je smaken, behoeftes én budget, kunnen we jou gaan voorstellen welke producten op de markt zijn, en waar je moet op letten. We zijn perfect op de hoogte van de nieuwste tendensen op de verlichtingsmarkt en welke de meest energiebesparende oplossingen zijn.

Gun jezelf aangenaam leef- of werkcomfort. Het is essentieel.

Heb je een vraag?

Zit je met een vraag over elektriciteitswerken, verlichting, domotica, keuring attesten? Jouw vraag wordt met deskundig advies van T-DS beantwoord en dit binnen de twee werkdagen. Je kan ons ook steeds contacteren via het gratis telefoonnummer 0800 290 88.