Elektriciteitswerken uit te voeren? Dit is ons vak, onze passie

Elektrische installaties voor industrie en woning. Elektriciteit leggen, renoveren en vernieuwen. Wij zijn hier expert in en vinden het telkens een uitdaging om de elektriciteitswerken in de overeengekomen planning te voltooien. Met kwaliteitsvolle materialen en oog voor elk detail in de uitvoering.

Elektrische installaties voor nieuwbouw en uitbreiding

Elektriciteitswerken regio AntwerpenT-DS ontwerpt jouw elektrische installatie met aandacht voor de structuur van de werf, de specifieke wensen, veiligheid en ergonomisch gebruik.

Het is belangrijk dat dit vakkundig wordt opgebouwd. Slecht geïnstalleerd betekent sowieso schade aan je elektrische toestellen en gevaar voor je eigen veiligheid.

Anticiperen op veranderingen in je gezinssamenstelling (gezinsuitbreiding, inwonende ouders, hobbykamer, tuinverlichting,…) is belangrijk bij het ontwerp van je woning. En dus ook bij het ontwerp van je elektrische installatie. Het is misschien nog niet aan de orde, maar je kan flink wat geld uitsparen als je hier nu al rekening mee houdt.

Renovatie en restauratie

T-DS is de meest aangewezen partner voor renovaties en restauratie. Wil je de charme van een oude hoeve, herenhuis of patriciërswoning bewaren en volledig in zijn oude glorie herstellen, tot en met stopcontacten en verlichting toe? Het kan perfect. T-DS werkt met o.a. producten van Fontini, dé referentie van nieuw schakel- en installatiemateriaal met retro-look.

T-DS als partner

Zoek je als architect of projectontwikkelaar een betrouwbare partner voor de uitvoering van de elektriciteitswerken? T-DS zorgt voor de vakkundige uitvoering en denkt proactief mee tijdens het ganse uitvoeringsproces. Een vlotte communicatie, constructieve feedback over de vooruitgang van de werf en flexibiliteit tijdens de uitvoering, zijn de pijlers van een goede samenwerking.

Heb je een vraag?

Zit je met een vraag over elektriciteitswerken, verlichting, domotica, keuring attesten? Jouw vraag wordt met deskundig advies van T-DS beantwoord en dit binnen de twee werkdagen. Je kan ons ook steeds contacteren via het gratis telefoonnummer 0800 290 88.